Fuengirola

By | May 17, 2011

Geoffrey Donoghue of Always Marbella property sales and rentals, reports on the latest news and events. For more information please visit Always Marbella’s website at www.alwaysmarbella.com

Fuengirola sijaitsee välimerenrannalla Costa del Solilla noin 30 kilometriä Malagasta lounaaseen. Fuengirolan asukasluku on hieman päälle kuusikymmentätuhatta, mutta lomasesonkeina asukasmäärä moninkertaistuu. Kaupunki kuuluu Malagan maakuntaan ja sen pinta-ala on 10,2 neliökilometriä. Fuengirola on suosittu lomakohde suomalaisten keskuudessa. Kaupungissa asuu paljon suomalaisia pysyvästi ja siellä on mm. yksityinen suomalainen peruskoulu.
Fuengirola sopii hyvin perhelomailuun. Siellä on noin kahdeksan kilometrin pituinen lapsiystävällinen hiekkaranta, missä on hyvät vesiurheilu mahdollisuudet. Tarjolla on mm. vesihiihtoa, polkuveneilyä, riippuliitoa, purjelautailua ja aaltokoneita. Kaupungissa on myös moderni eläintarha, missä eläimillä on runsaasti tilaa. Eläintarha sijaitsee keskustassa Fuengirolan elokuvateatterin vieressä. Lähistöllä on lisäksi härkätaisteluareena. Lapset rakastat varmasti Parque Aquatico vesipuistoa, joka sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella Mijasiin menevän tien varrella. Benalmadenassa noin 10 kilometriä Fuengirolasta koiliseen löytyy Tivoli World huvipuisto. Se on avoinna joka ilta ja hinnat ovat suomen hintatasoon nähden edulliset.
Vanhassakaupungissa ravintolat ja baarit ovat keskittyneet Plaza de Constitucionin ympäristöön. Fuengirolan satama on edelleen paikallisten kalastajien käytössä ja sieltä lähtee risteilyjä mm. Benalmadenaan. Kävelyretkille oiva kohde on restauroitu maurilainen linna Castillo de Sohail jossa järjestetään usein festivaaleja ja konsertteja. Fuengirolassa on pikkukaupungin oma viehättävä tunnelma, mutta silti sieltä löytyy kaikki tarvittavat peruspalvelut. Fuengirola sopii mainiosti rauhallisesta elämänmenosta nauttiville.
For the best properties directly from the bank with 100% mortgages in place, please contact Geoffrey Donoghue office: 0034 952 814144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *