Autonvuokraus

By | May 19, 2011

Geoffrey Donoghue of Always Marbella property sales and rentals, reports on the latest news and events. For more information please visit Always Marbella’s website at www.alwaysmarbella.com

Voit varata auton kätevimmin verkkosivujemme kautta joko Malagan lentoasemalle tai noutaa sen Europcarin Torremolinoksen, Fuengirolan tai Benalmadenan toimistosta. Sivuilla on vuokraamon yhteystiedot, aukioloajat, autoluokat hintoineen, lisämaksulliset palvelut sekä muut tarvittavat tiedot. Tee varaus hyvissä ajoin ennen matkasi alkua tästä. Näin varmistat, että saat auton käyttöösi haluamanasi ajankohtana.

Mikäli vuokraat auton vasta perillä, ota yhteys oppaaseemme muutama päivä ennen haluttua vuokrausajankohtaa. Paikalla vuokrattavien autojen hinnat ja vuokrausehdot näet hotellissa olevasta Aurinkomatkojen Lomakirjasta.

Hyvä tietää:
Liikenteen erityispiirteitä:
– Nopeusrajoitukset taajamissa 30–50km/t, maanteillä 80 km/t ja moottoriteillä 110 km/t.
– Huomioi kolmio, jossa lukee “ceda el paso”. Se tarkoittaa ehdotonta väistämisvelvollisuutta.
– Turvavyöpakko.
– Matkapuhelimeen puhuminen on ajon aikana kiellettyä. Sakkorangaistus n. 300 €.
– Alle 12-vuotiaat lapset eivät saa istua auton etupenkillä, lastenistuin on sijoitettava takaistuimelle.
– Promilleraja Espanjassa on 0,5.
– Gibraltarille ei pääse vuokra-autolla, sillä vakuutukset eivät ole siellä voimassa.
– Pysäköinti: Vain valkoisella viivoitetulle alueelle voi pysäköidä maksutta, sinisellä viivoitetulla alueella pysäköinti on maksullista ja keltaisella viivoitetulle alueelle ei saa pysäköidä ollenkaan. Väärin pysäköidyt autot hinataan pois. Vakuutus ei korvaa liikennesakkoja eikä autolle huolimattomasta tai ilkivaltaisesta käsittelystä aiheutuneita vahinkoja.
– Tieverot: Fuengirolasta länteen päin ajettaessa on maksullisia moottoriteitä, mm. välillä Fuengirola–Marbella–Estepona.

For the best properties directly from the bank with 100% mortgages in place, please contact Geoffrey Donoghue office: 0034 952 814144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *